4 februari 2018
Onze Kremlin MD Kampioen Hengstenkeuring 2018!

In een geweldige ambiance in Den Bosch werd gisteren onze Kremlin MD (v.Governor), gefokt door M.Dinnissen, de onbetwiste kampioen van de Dressuurhengsten. Voor ons en de mensen om ons heen natuurlijk een ongelooflijke gebeurtenis.

Hengstenkeuring 2018

Vier van onze jonge hengsten mochten tijdens de 2e bezichtiging komen opdraven. Dat op zich was voor ons al een enorme mijlpaal.
Prince Fürsten VD (v.Fürstenball) haalde de derde bezichtiging niet, maar liep heel goed en is bloedmooi. We halen hem graag weer naar huis! Kagan ter Selle (v.El Capone) was voor ons (en vele anderen) een 'zekerheidje', maar de jury dacht daar helaas anders over. Deze beeldschone zwarte hengst heeft een extra gallopade, de draf mocht van
de jury losser uit de schouder. Ondanks dat hebben wij hoge verwachtingen van Kagan.
Kingston AF (v.Spielberg) liep heel overtuigend naar zijn aanwijzing.
Met zijn fijne karakter, mooie model en goede buiging in de gewrichten zou hij best wel eens een fijne fokhengst kunnen worden ...

Hengstenkeuring 2018

En Kremlin MD ............... wat een paard! Zo geweldig worden ze maar zelden door Moeder Natuur afgeleverd. Altijd optredend, alert, super bewegend en bloedmooi. Een echte Kampioen!!

Hengstenkeuring 2018

Wij zijn heeeel trots op onze hengsten en danken Marcel en Tamara van MT Stables, ons eigen team en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

terug naar het nieuwsoverzicht