10 juli 2017
Capetown (v.Jimtown) wint met Jesslin Z2!

Zaterdagavond gingen we met twee paarden richting Soest. Jesslin ging met Capetown deelnemen aan het Z2 en Glitzy-Lady (v.F├╝rstenball) ging mee om op vreemd terrein te oefenen.

Capetown (v.Jimtown) Capetown (v.Jimtown)

Voor Jesslin was het van belang dat, nadat ze met onze Gaby (v.Jazz) al 3 wp. in het Z2 had gereden, ze ook met een ander paard winst in het Z2 zou rijden. Dan zou ze, indien de gelegenheid zich zou voordoen, onze jongere paarden ook direct in het Z2 kunnen gaan starten. Kortom, een 'strategische' deelname ...

Capetown (v.Jimtown)

Welnu, het pakte goed uit! De oefeningen beheerste Capetown natuurlijk prima, maar deze grote ruin goed 'ertussen' houden vergt wel een goede afstemming. Ondanks een foutje hier en daar liep Capetown naar een winnende score van 67,5% .... Met hier en daar zelfs een 9 op het protocol: missie geslaagd dus!!

Capetown (v.Jimtown)

Glitzy-Lady (v.F├║rstenball) moest weer eens mee op vreemd terrein met het oog op de Pavo-Cup voor zesjarigen binnenkort. Ook dat liep fijn; bij Glitzy is het nog niet helemaal af, maar ze springt al prachtige wissels ! Het was een uitstekende oefening en toen ... was het opeens 11 uur 's avonds.
Maar ja, dat weet je met paardensport ...

terug naar het nieuwsoverzicht